lauantai 14. maaliskuuta 2009

Tervetuloa Molla!

Molla-neiti saapui tänään uuteen kotiin. Kuva on otettu kissakodissa, josta kävin sen hakemassa. En ymmärrä niitä, jotka hylkäävät toisen noin vain ulos. Nyt Molla sai katon päänsä päälle ja myös tytön hellyydenkaipuuseen vastataan varmasti. Video on kuvattu "uudessa" kodissa. Tervetuloa Molla!=)

My new cat is called Molla! She is from catshome, because she had been dumped in the woods. Now she has a new home with me! Welcome Molla!

14 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Ihanat nuo "maalipöntössä uitetut" tassut! :) Rentouttavaa lomaa, nähdään ens viikonloppuna!

Anonyymi kirjoitti...

Onnea uudesta, aivan valloittavan ihanasta, tulokkaasta. :)

Ps. En mäkään ymmärrä. :/

Täti Punainen kirjoitti...

Niina: Niin on!=) Kiitos ja näkyillään!=)

Marylean: Kiitos!=)

Kaisa kirjoitti...

Miten hurmaava kissaneiti! Pitää tulla pian katsomaan Mollaa! Lottakin varmaan intoilisi. Onneksi se osaa käsitellä eläimiä, ei siis pelkoa hännänleikkuusta tms. kidutuksesta :)

Täti Punainen kirjoitti...

Kaisa: Kiitos ja Molla itsekin kiittää!=) Tervetuloa vaan, Molla on aika seurallinen kisu, kihnuttaa melkein koko ajan jalkaa vasten, sillon kun ei syö ja nuku.

Anonyymi kirjoitti...

Heippa! Kommentoin omassa blogissani, vaan kommentoinpa tännekin. Kiitos siis kehuista. Ja Molla näyttää suloiselta. Just mietin tänään aiemmin mitä siulle mahtaa kuulua... :)

Kristen H kirjoitti...

Welcome, to the new kitty. I miss my cat...He was old and went to kitty heaven :) I still miss him though.

Maarit kirjoitti...

suloinen on Molla. onnea yhteiselle taipaleelle. aina ei ymmärrystä riitä ihmisille. Pirpanakin haluaisi meille "pelastaa" pienen kissan, mutta tila ei vain anna myöden vielä. Joskus sitten kun on enemmän tilaa ja vähän enemmän neiti kasvanut. Jalka on jo hivenen parepmpi. Lekurissa käyty ja torpit saatu.

Täti Punainen kirjoitti...

Kristen:Thanks!=) I miss also Sohvi-cat, but because of the situation, she is now in my old home...

Maarit: Kiitos!=)Hyvä, jos jalka on jo parempi!

Anonyymi kirjoitti...

Moikkis.
Tässähän tää arki rullaa. Vähän sekavaa on elämä, tuntuu, etten itsekään tiedä mitä kaikkea sitä pitäisi asioista ajatella. Enpä ainakaan tässä sen kummemmin kerro. :) Vähän liian julkinen foorumi. Jutustelutarjous sähköpostissa on edelleen voimassa. :)

Elina kirjoitti...

Kaunis kissa. :) Mukavaa, että sai nyt hyvän kodin. En jaksa minäkään tajuta miten voi eläimen noin vain jonnekin hylätä... :(

Täti Punainen kirjoitti...

Elina: Kiitos! Niin, luulisi sitten, että jos ei voi huolehtia lemmikistä niin veisi sen sitten jonnekin kissakotiin tms. Molla oli ilmeisesti loukutettu metsästä, jota ennen se oli ollut kai jo kovin kauan yksin metsissä...

Täti Punainen kirjoitti...

Peppi: Kiitos!=) Laitoinkin mailia tulemaan...=)

Sirpa kirjoitti...

Suloinen kissa! :) Mollaa lykästi, kun sai nyt oman kodin.

Ihmiset ovat kovin ajattelemattomia, kun hylkäävät lemmikkejään luontoon. :(