tiistai 17. maaliskuuta 2009

Neulegraffiti nro 3

Flunssan kannalta on hieman parempi olo kuin eilen, mutta olo on edelleen tukkoinen. Lepäilyn lomassa aloitin kuitenkin neulegraffiti nro 3:sen. Samoja lankoja edelleen kuin kahdessa edellisessä, mutta kuvio on hieman erilainen. Varsinaisia paikkoja en näille ole vielä katsonut valmiiksi, joten saa nähdä olenko tehnyt liian pieniä/suuria niistä.

5 kommenttia:

Jenni kirjoitti...

Yllättävän hyvin noi neulegraffitit pingottuu paikoilleen.:) Mä teen aina eri kokoisia sillee että laukussa on aina muutama vaihtoehto jos kiva paikka löytyy niin edes joku sopii siihen. Kaikki oon toistaiseksi saanut laitettua johonkin.

Ihanan pirteän värisiä nuo sun graffitit.:) Odotan innolla että saat niitä laitettua jonnekin.:)

Täti Punainen kirjoitti...

Pötkylöitä: Täytyykin ottaa itsekin noita aina mukaan,missä ikinä liikkuukin niin tulvat sitten laitettua jonnekin.=)

Kiitos! Ehkä ensi viikolla sitten saan niitä jonnekin kunhan flunssasta paranen...

sea kirjoitti...

Ihanaa kun on taas joku uusi innostunut tekemään neulegraffiteja! Mähän voin kohta jäädä eläkkeelle tästä hommasta kun on seuraajia tarpeeksi. ;)

Kiitos muuten tuosta linkistä noiden nimikkonauhojen osalta. Olen noilla sivuilla aiemminkin käynyt, mutta muistin ettei blogin urli mahdu noihin teksteihin (yhdelle riville), mutta kappas mahtuupas! Tosin niille kudotuille jotka on vähän kalliimpia, mutta josko sitä kuitenkin. Tympii sen liimaisen teipin ompeleminen nimittään. Katsellaan. :)

Kristen H kirjoitti...

I had orange and yellow checked slippers that my mom crocheted when I was a kid. This is bringing back happy memories.

Bluesea kirjoitti...

Täti Punainen, tulin vastavierailulle blogiisi katsomaan mitä kaikkea puuhailet. Tervetuloa neulegraffitiharrastajien joukkoon. Pirtsakannäköisiä olet neulonut. Kerrohan, kun olet saanut niitä sijoitettua jonnekin.

Mukavaa kevättä!

Bluesea