maanantai 16. maaliskuuta 2009

Nimikointinauhat

Nimikointinauhat saapuivat tänään, joten tulivat viikossa. Näitä tilasin siis täältä ja ne menevät neulegraffiteihin. Ne voi kiinnittää joko silittämällä ja/tai ompelemalla. Harmi, että flunssa iski juuri nyt, olisin voinut muuten lähteä jo ensimmäisiä kiinnittämään jonnekin lenkkipolulle.

1 kommentti:

Unknown kirjoitti...

Hei!

Osoitteessa www.merkitse.fi on avattu uusi merkintä- ja nimikointituotteisiin erikoistunut verkkokauppa. Tällä hetkellä valikoimasta löytyy: kudotut nimikointinauhat, silitettävät nimilaput, käsityömerkit, matkalaukunnauhat omalla nimellä, kudotut logonauhat, lahjanauhat omalla tervehdyksellä, tuotetietomerkit, pesumerkit, tekstiilitussit, Taggit-kiinnitysavut.

Asiakas voi halutessaan pitkälti itse suunnitella haluamansa tuotteen, mutta myös valmiiksi mietittyjä tuotteita löytyy. Valikoima laajenee, tulossa on mm. lisää erilaisia nimikointi- ja merkintätarroja. Postikulut sisältyvät hintoihin, joten pieniäkin tilauksia kannattaa tehdä.

Marraskuun loppuun mennessä tehdyt tilaukset ehtivät vielä varmuudella jouluksi. Toimitusajat ovat 2-3 viikkoa, mutta useimmiten tuotteet saa jo viikosta kahteen tilauksen jättämisestä.
Yritys panostaa tuotteissaan turvallisuuteen, laatuun ja eettisyyteen. Palveluketju ja raaka-aineita myöten tuotanto on EU:ssa. Tuotteilla on täysi takuu, ja ne on testattu käytössä. Kaikki nimikointituotteet noudattavat EN 71-3 standardia lelujen turvallisuudesta (ei liukenevia kemikaaleja tms.)
Tervetuloa tutustumaan!

Ystävällisin terveisin,

Marika Heinonen
Merkitse