sunnuntai 8. maaliskuuta 2009

Ensimmäinen neulegraffiti tekeillä

Bongasin Sandyn blogin kautta neulegraffitit. Päätin kokeilla asiaa myös itse, joten alla kuva ensimmäisestä tekeleestä, joka on siis vielä kesken. Tilasin jopa valmiita nimikointinauhoja täältä. Tästä voisi siis ottaa iltapuhteiksi uuden harrastuksen aina kun ei ole töissä.=)
Kotiini saapuu myös uusi kanssaeläjä viikon päästä lauantaina. Sohvi kun jäi edelliseen kotiin, kerrostaloon kun en ulkokissaa viitsinyt ottaa... Luulen, että uusi kanssaeläjä esittäytyy kyllä sitten myös tässä blogissa, kunhan kotiutuu uuden emännän kanssa uuteen huusholliin. Uuden kanssaeläjän löysin täältä.=)

6 kommenttia:

Taika von Peppendorff kirjoitti...

Löysin neulegraffitit joku aika sitten netistä, mutta olisipa hauska bongata sellainen ihan oikeasti! tai sitten minunkin täytyy alkaa tekemään niitä itse ;)

Täti Punainen kirjoitti...

Näin tässä joku päivä sitten lähipostini ovenkahvassa ilmeisestikin juuri neulegraffitin... sitä ennen olin juuri lukenut Sandyn blogista aiheesta ja nyt tosiaan ajattelin, että tulisipahan samalla lenkkeiltyä kun noita kävisi kiinnittelemässä paikkoihin...=D

Elina kirjoitti...

Enpä ole aikaisemmin kuullutkaan neulegraffiteista, täytyykin alkaa tutkailemaan ympäristöä jos löytyisi paikkoja mihin voisi jonkun suunnitella... Onnea uudesta kanssa-asukista! :)

Täti Punainen kirjoitti...

En minäkään ollut aiemmin, mutta nyt innostuin asiasta kovasti!Kannattaa kokeilla, ajallisesti yhden tekemiseen ei mene hirveitä aikoja.=)

Maarit kirjoitti...

Vautsi, tää kuullostaa jännältä. Kertoile ihmeessä uudesta kanssaeläjästä. Nimikointinauhat ovat tosi käteviä. Itse tilasin niitä vuosi sitten Pirpanalle ja lasten vaatteista kun saa helposti vaihdettua toiseen...

Täti Punainen kirjoitti...

Juu,uusi kanssaeläjä tulee tosiaan viikonloppuna, en malta oikein itsekään odottaa kisun saapumista!=)

Nimikointinauhat tilasin noita neulegraffiteja varten. Laitoin niihin mailiosoitteeni, jos vaikka joku ohikulkija haluaa kertoa sitten kun on löytänyt sellaisen vaikka lenkkipolultaan.=D