perjantai 16. toukokuuta 2008

Kansituslupa myönnetty!

Jee! Vihdoin olen saanut kansitusluvan opparilleni!
Rästihommatkin ovat hyvällä mallilla, vain yksi kädentaidollinen kurssi on enää vaiheessa. Se on muistelukirja ja siinä ei mene kovin kauaa kun sen valmiiksi teen. Valitettavasti se on sellainen työ, josta en voi tänne kuvia laittaa, koska teen sen omasta Mummostani.

Mutta, kyllä on muuten hyvä tunne, kun on neljä vuotta opiskellut ja vihdoin on valmis! Ja jotta ei vain pääsisi luppoaikaa tulemaan, aloitan maanantaina työt. Siinäkin kävi säkä, ettei tarvitse jäädä heti työttömäksi. Alkuun työt on vaan kesäksi, mutta jatkoa katsellaan sitten myöhemmin uudelleen... Nyt tunne on lähinnä tämä, miltä Sohvi kuvassa näyttää! Että hohhoijaa ja nyt voi hetken olla vaan.=) Ainakin sen muistelukirjan jälkeen sitten...

7 kommenttia:

Pianca kirjoitti...

Paljon onnea valmistumisen johdosta:)

Täti Punainen kirjoitti...

Kiitos!=)

Elina kirjoitti...

Tuplaonnittelut valmistumisesta ja työpaikasta! Onko ihan oman alan töitä mihin pääsit kesäksi?

Täti Punainen kirjoitti...

Kiitos! Tavallaan voidaan sanoa, että on oman alan hommia. Menen siis päiväkotiin. Oon lähihoitaja aikasemmalta ammatiltani ja nyt yhdistettynä siihen tämä ohjaustoiminta niin ne on päiviksessä tosi hyvä yhdistelmä. Pääsee ohjaamaan kaikenmoista, mutta myös tulee hoidollinen puoli oikein hoidettua...=)

NirNa kirjoitti...

Kiitos sanoista. Heti tuli lämmin mieli, kuin tuo aurinko paistaisi sinnekin. Hetkellinen masennus iskee toisinaan. Eilen oli minulle vielä surun vuosipäivä. Päivä kerrallaan eteenpäin.

junipa kirjoitti...

moi, ilman muuta voit linkittää
ne kuvat tänne siitä levyjutusta.
unohtui kaikessa hässäkässä vastata.
tai ehkä vastasin, mut en muista.

Maarit kirjoitti...

Paljon onnea! Itse sain opinnäytetyöstä H4.. Ihan jees omasta mielestä. On se neljä vuotta opiskelua ihan kiitettävä määrä ja päälle vielä aikaisemmat kolme vuotta. Ja minä kun opiskelin taloushallinnon merkonomilta kuusi vuotta, kun välissä oli se kolmen vuoden äitiysloma, että papereitten saaminen on hieman kestänyt. ja vielä 12 päivää odotetaan että saa paperit käteen :D