sunnuntai 25. toukokuuta 2008

10 000 kävijää kohta puoliin mittarissa...

...ja vajaassa puolessa vuodessa! Aika kivasti!=D
Siis pientä kisailun poikasta sitten käyntiin:

  1. Ilmoittele kommentilla tähän postaukseen, jos osallistut ja laita mukaan maili- ja/tai blogiosoite, jotta saan voittajaan yhteyden. (täällä ohje kommentointiin)
  2. Kerro minulle jostakin "uudesta" tai jostain vanhasta, mutta sovelletusta askartelutekniikasta. Ja liitä juttuusi nettisivuja, jos olet aiheestasi sellaisen löytänyt!
  3. Kun 10 000 kävijää tulee täyteen, arvon vastanneiden kesken jonkin pienen askartelupalkinnon.

Onnea arvontaan!=)

EDIT 25.5.2008: 10000 kävijää täynnä, osallistuminen on siis päättynyt! Arvon voittajan ensi viikon kuluessa. EDIT: Voittajaksi päätyi Paperi40! Onnea!!!=)

10 kommenttia:

kotkotin kirjoitti...

Ajattelin kokeilla seuraavani ATC-kortin teossa pohjana korinpudontaa. Olen vasta tehnyt 2 ATC-korttia, mutta nyt ajattelin kokeilla tälläistä taustaa.
kotkotin.vuodatus.net
kotkotin@luukku.com

nirunaru kirjoitti...

tästä linkistä läytyy solmu joka on kätevä monessa. Ihan rautalangasta väännettynä, joten minäkin opin sen.
http://petrankorut.blogspot.com/2007/09/vetosolmu.html

paperi40 kirjoitti...

mukaan...
ja aion kokeilla sitä korttia joka on täällä sun blogissa, semmonen taitettava kortti.
jännä malli...

Jehkotar kirjoitti...

Hei, et kai luullut, että kävelisin onnettaren ohi :D Niin nyt olen Tintin kautta oppinut uutta, eli geelikynällä ns. tekstin embossausta. Geerikynällä teksti, kiilteet/kohoaineet siihen, antaa pitkään rauhassa kuivua, sitten ylimääräiset pois ja that´s it!!! Korttiin asti se ei mulla ole vielä päässyt, mutta eiköhän sekin pian tapahdu!

Anutiina kirjoitti...

Ajattelin kokeilla silkkinauhakirjonnalla ruusua johonkin korttiin. Siis tavallisella ompelulangalla tehdään "hämähäkki" ompelemalla pohjaan ja sitten pujotellaan silkkinauhaa yli-ali-yli hämähäkin jalkojen, niin kauan että hämähäkki on täynnä.Voila ruusu on valmis.Päätellään takapuolelle.

kotkotin kirjoitti...

Ihan tuli vain mieleen lapsuudenaskartelit ja siskoni käyttää tuota tekniikkaa tilkkutöissään.

Miia kirjoitti...

Moi vaan! Mukaan toki!
Kiitos osallistumisesta muuten decooni!

Itse en ole vielä kokeillut, mutta aikeissa on, joko leimaten tai ehkäpä maalaten. Eli maalarinteippipohja (korteille, decoille jne).
täällä:
http://haka.iki.fi/askartelu/index.htm
Kuvat kertonevat kaiken :)

Maarit kirjoitti...

Värssy-decosi saapui tänään perille ja on valmis huomenna matkaamaan seuraavalle :D Onnea vain sinullekin 10 000 kävijästä. Huima määrä kylläkin. Nyt ei kyllä tule mitään uutta mieleen. Paitsi itse haluaisin kokeilla kyllä tuota taiteltavaa korttia.

Marian blogi kirjoitti...

Moikka! Tuun mukaan tähän 10 000 kävijän arvontaan, osoitteeni on http://omakesa.vuodatus.net

Mini kirjoitti...

Onnittelut isosta kävijämäärästä. Omasta tekniikasta en yhtäkkiä tietoja netistä löytäny, vaikka siellä se videon muodossa on joskus vastaan tullu. Eli tilasi sellaisen liimakynän (en löytäny suomesta mistään niin tulee sit meren takaa). Siinä on ohut kärki ja tarkoitus olis käyttää sitä ainaki niin että ottaa jonku kivan ääriviivatarran, "värittää" sillä liimakynällä ne aukot, tarra pois ja hilettä päälle. Ylimääräiset kopistetaan pois. Oli ainakin sillä viedolla tosi hieno, saas nähdä mitä mä saan aikaiseksi sillä, kunhan se kynä vaan kotiutuu :).