perjantai 2. toukokuuta 2008

Ihanaa, Tildaa!

Meninpäs minäkin sitten hassahtamaan näihin Tildoihin, ommeltuihin sellaisiin... Joten liityin Tilda-addiktit blogiin, ryhmä 2:een.


Liityin myös Unelmakerhoon, josta saan tutustumispakettina kaksi kirjaa ja valitsin myös lisäksi Tilda-peltipurkit! Toinen kirjoista oli siis yllättäen Tildan tapaan ja toinen Metalliaskartelutyöt. Tildan tapaan oli kuitenkin loppunut kesken, joten tänään sain postissa vain tuon toisen kirjan ja iki-ihanat Tilda-purkit, joista on alla kuva! Noh, Tilda-kirjaa odotellessa...=DSitten kyselisin, olisiko kenelläkään lainata/antaa/lahjoittaa minulle Tilda-pupun kaavoja? Voisin maksaa ainakin postikulut... ja asiasta voitaisiin muutenkin sopia vaikkapa mailitse, joten jos omaat Tilda-pupun kaavat niin pistähän mailia tulemaan tänne: tatipunainen@gmail.com! Asialla ei ole kiire, sillä kun saan opiskeluni pakettiin, voin vasta keskittyä ompeluun ja muuhunkin askarteluun paremmalla ajalla.
Edit: Ystävällinen kaavojen omistaja on löytynyt!=)Kiitos!

4 kommenttia:

Anna kirjoitti...

Meilasin:)

Verka kirjoitti...

Heipä hei! Kävin heti kurkkimassa addikteista! :)

Maarit kirjoitti...

Meillä on enää opinnäytetyön esitys :D Nyt ei oikein kutsuihin inspiraatiota riittänyt, tuon näytti suht nopealta toteuttaa.

Marian blogi kirjoitti...

Kivoja askarteluita sulla onkin! Jos haluut, voisit hakea mun Raisun naisen blogin napin mun blogistani.