torstai 29. syyskuuta 2016

#satumaisetsyyssukat: kuvio 7

Sukkia tehdessä, vesipisaroista tuli idea pilvistä. Ne nyt sattuvat kuitenkin näissä sukissa olemaan ruskeita. Kovassa teossa olivat nämä syyssukat, sillä yksi puikkokin katkesi!×)
Tee tähän väliin (tässä) keltaisella 5 kerrosta. Jatka sitten ruutuvihkokuvion mukaan. Voit jatkaa kuvion jälkeen niin kauan ruskealla, että pääset päättelyvaiheeseen. Päättelyvaiheen voit katsoa taas täältä. Nämä ei ole mitenkään maksettuja mainoksia Novitalle. Koen ne vaan perushyväksi ohjeeksi. Alla vielä ruutuvihkokaavio.
Mukavia neulontahetkiä! Jos toinen sukka ei ole tullut tehtyä tässä samalla niin sitten vain sen kimppuun. Ohje jää olemaan tänne blogiin.:) Laitan myöhemmin kuvaa valmiista sukista. Kiva juttu, että muutamat ovat neuloneet mukana!:)

Myöhemmin kerron tulevasta joulukalenterisuunnitelmasta. Kunhan se vain etenee hieman.;)

3 kommenttia:

Funchis kirjoitti...

Kiitosta vaan tästä kivasta sukkaohjeestasi. Eilen illalla väkersin ensimmäisen sukan pisarat kuntoon....viimeisillä voimien rippeilläni, hih. Viikonloppuna ne on nyt kuntoon saatettava, molemmat ja sitten kuvaakin tänne. Oli kiva juttu, kiitos ! Sukkasi ovat todella nätit.

Maca kirjoitti...

Minä täällä kudon ja puran vuoronperään. Tänään ostin vähän sopivampaa lankaa, josko se nyt edistyisi.

Täti Punainen kirjoitti...

Finchis: ollos hyvä vaan!;)

Maca: pikkuhiljaa valmista tulee. Kiva kun jaksat yrittää.:)