lauantai 10. syyskuuta 2016

Knitalong: langat

Ensi tiistaina sitten aloiteltaisiin #satumaisetsyyssukat yhdessä neulomalla=knitalong. Eli annan noin joka 2. tai 3. päivä teille lisäohjeita/kaavion, jolla voi jatkaa neulekuviota eteenpäin. Muistutan, etten ole ennen tehnyt ohjetta näin julkiseen jakoon, että se voi sisältää virheitä ja voi tunnustaa toisista liian helpolta. Kysymyksiä otetaan vastaan ja vastaan aina kun vain ehdin.:) Mitään hienoja tietonekaavioita minulla ei ole, joten ihan paperivihko-kynä-meiningillä mennään.;)
Lankoina itse käytän ihan jämälankoja, yhtä väriä on hieman enemmän kuin toisia. Mutta, värithän riippuvat ihan tekijästä, toiset haluavat käyttää vain esim kahta väriä. Itselläni käytössä on nyt 4 väriä. Lankana käytän 7veikkaa. Jos sukista haluaa pienemmät tai suuremmat kuin kokoa 39-40 voi jokainen lisäillä silmukoita/kerroksia kuvioiden väliin.
Koska kyseessä on #satumaisetsyyssukat, olen ottanut vaikutteita malliin syksystä ja sen väreistä. Voin vielä vähän lähempänä laitella lankamääriä ylös teille tänne, jos se auttaa jotakuta lankojen mietinnässä. Olisi mukavaa jos linkittäisitte omat sukkanne myös tänne tai Instagrammiin #satumaisetsyyssukat ja profiilinihan löytyi tällä nicillä: @tatipunainen. Mukavia syyspäiviä!:)

Ei kommentteja: