perjantai 8. lokakuuta 2010

Mollan uusi kaveri: Sissi

Molla sai keskiviikkona uuden kaverin, Sissin. Kokeilemme ensin pari viikkoa, sopeutuvatko tytöt saman katon alle, jos eivät niin sitten joudun viemään Sissin takaisin vanhaan kotiin. Sissi on 10v ja Molla on arviolta noin 3½v. Pientä valtataistelua on välillä ilmassa ja hännät pörhistyvät aina välillä. Katsellaan, josko parin viikon päästä voitaisiin nukkua jo kaikki ovet avoinna, eikä yksi kisu toisesssa ja toinen toisessa huoneessa... Mutta tervetuloa Sissi!=)

Yllä kuvassa ensimmäinen ilta.

Samana iltana: Molla keittiössä nukkumassa ja Sissi pääsi rauhassa tutustumaan muuhun asuntoon, tuli jopa minun viereeni nukkumaan vähäksi aikaa.=)

2. ilta. Tytöt pitävät konserttia! Molla yleensä nuoremmakseen perääntyy tilanteesta, mutta osaa myös murista takaisin ja pari kertaa ovat koettaneet ottaa yhteen. Valvotusti siis yhdessä ja samassa tilassa.

3.päivä. Tytöt viihtyvät eri huoneissa, ovet avoinna. Molla makuuhuoneessa ja Sissi löysi oman telttansa.=) Eiköhän tämä tästä pikkuhiljaa, luulen, että vanha rouva on myös muutosta hieman ihmeissään...

3 kommenttia:

Myy78 kirjoitti...

Onpa kiva nähdä kuvia Sissistä uudessa kodissa Mollan kanssa! Uskon kyllä että neitokaiset tottuvat vielä toisiinsa, vaikka aikaahan siihen menee. Ja aika ajoin nuo kattimatit tuntuvat vähän ottavan yhteen vaikka olisivatkin yhdessä olleet.. ikävä on Sissiä, mutta ihanaa että pääsi testaamaan hyvässä hoidossa uutta kotia, kiitos sinulle!
Hyvää syksynjatkoa ja terveisiä Sissille sekä Mollalle :)

Täti Punainen kirjoitti...

Eipä kestä! Ja mukavaa syksyn jatkoa sinnekin!=)

Sirpa ja Kollo kirjoitti...

Tsemppiä tutustumiseen! :)