torstai 24. huhtikuuta 2008

Shoppailua!

Täytyy hieman mainostaa, mitä olen tilaillut esimerkiksi tulevien valmistujaisteni kutsukortteja varten! Eli Paperellasta löytyy näin herkullisia korttipohjia, kirjekuoria sekä 30,5x30,5cm kokoisia papereita taustapapereiksi kortteihin. Paperellassa muutenkin hinnat ovat kohdillaan ja tuotteet saa nopeasti.Sitten toinen tilaus Paperikeijusta. Kaksi kirjaa eli ATC-korteille säilytysrasioita yms. kertova Shake, Rattle and Roll-kirja sekä Mad for `Minis´, jossa kerrotaan kuinka voi askarrella kaikkea pientä kivaa... Ihanat kirjat!=) Lisäksi tilasin Paperikeijusta daisy d´s paperilehtiön, kooltaan 8"x8" sekä vielä leimasimen, jossa on erilaisia toivotuksia samassa 12 kappaletta!

Opinnäytetyöni on jälleen opettajalla tarkastelussa, joten nyt voisi hieman kokeilla muutamia askartelujuttuja, ennen kuin taasen keskityn uudelleen opparini loppupuurtamiseen!

4 kommenttia:

Maarit kirjoitti...

MInulla opinnäytetyö on tänään ohi, illalla jätän sen nettiin ja voin vain huokaista :) Hienot on kyllä nuo paperit.

Kati, kirjoitti...

Ihanan raikkaat värit noissa korttipohjissa ♥

NirNa kirjoitti...

Ihania ovat juu pohjat ja paperit. Kunhan minullakin on tilipäivä, niin voi luoja paratkoon.. Nettikaupuat..Täältä tullaan!! Jotain tuollaisia ihanan pirtsakoita värejä, PAKKO SAADA!!

junipa kirjoitti...

vaude, mistä teet opnnäytetyötä?
millä alalla olet? tuo sailor girl kortti on hieno.