perjantai 25. huhtikuuta 2008

Askartelua...

Eilen ja tänään olen ollut askartelun ym. tekemisen suhteen ahkerana. Eilen tein loppuun tyynyliinat, jotka olin ommellut aikasemmin ja nyt tein sabluunan ja painoin tekstiä niihin. Niitä en nyt julkaise, koska niissä näkyy nimiä. Tyynyliinat tulevat lahjaksi, joten pitihän sitä sitten korttikin tehdä! Ohjeen löysin täältä. Kortista puuttuu kuitenkin viimeistelyt, koska laitoin keskelle valokuvan, enkä jälleen periaatteesta julkaise sitä.

Sitten tänään tein valokuva-albumia. Siitä puuttuu kannesta vielä valokuva, joten tästä voi kuvan laittaa... Sisälehdet, joille kuvat tulevat, on vielä leikkaamatta. Joten niitä sitten vielä leikkailemaan. Tämä menee myös lahjaksi. (pahoittelen kuvien laatua)
Huomenna täytyykin sitten jatkaa opparin rukkailua! Junipa kyseli, mitä mahdan opiskella, joten siihen vastausta löytyy täältä sekä opinahjoni verkkolehdestä.=)

3 kommenttia:

Maarit kirjoitti...

Kyllä se tästä pikku hiljaa. Hain tänään sairaslomaa tiistaihin asti. Ääni vaan pihisee ja neiti oli jo muuttamassa isille, äiti kun vaan vikisee!

junipa kirjoitti...

ahaa, oletko tekstiili vai vaatetus vai minkä alan muotoilijoita/artenomeja?
olen itse tekstiilimuotoilija, ekaa vuotta ja joensuussa. :)

Täti Punainen kirjoitti...

En ole minkään sortin muotoilija vaan opiskelen ohjaustoimintaa, joka ilmenee kyllä osoittamaltani sivuilta, kunhan rullaat sivua hieman alas päin=)
Se on niin pitkä asia selittää tässä, joten lisätietoa löytyy antamastani linkistä...Samoissa tiloissa tosin muotoilijoiden kanssa opiskellaan!