maanantai 7. tammikuuta 2008

Decoilua ympäri vuoden...? /Tammikuu


EDIT: deco on TÄYNNÄ!
Dedo lähtee matkaan 28.1.2008
Tuli ajatus ympäri vuoden jatkuvasta decoilusta. Heitän siis ilmaan ajatuksen, että laittaisin joka kuun alussa aiheen ja deco lähtisi liikkeelle, heti kun ilmoittautuneita olisi tarvittu määrä. Koska tammikuu on jo alkanut, aloitetaan viidellä sivulla/osallistujalla.


Aiheena on nukke+siihen liittyvä ajatelma/aforismi, decossa on viisi sivua+kansi.
Sivulle voisi tehdä aiheesta ATC:n tai Skinny:n ja liittää se myös decon sivulle.

Mitä tarkoittaa ATC? (Hiekkaoliivin mukaan)
Mikä on Skinny? (Hiekkaoliivin mukaan)

Eli ensimmäiset 5 halukasta askartelijaa mukaan! Deco etenee samassa järjestyksessä kuin askartelijat ovat ilmoittautuneet. (Toiveita voi kuitenkin esittää) Ilmoittautua voit kommentilla ja maililla: tatipunainen@gmail.com. Laita mailin otsikoksi Tammikuu/Nukkeni mun -deco ja itse mailiin kirjoita osoitetietosi, mahdollinen blogisi osoite ja mailiosoite. Aion laittaa osoitetiedot decon mukaan kiertämään, joten olisi hyvä jos mukana olisi ainakin myös mailiosoite. Tätä kautta seuraava saa tiedon, jos oman sivun tekeminen viivästyy tms.

Yleisenä ohjeena toivon, että decon sivuja ei päällystettäisi kontaktimuovilla ja decossa saa olla jonkin verran kohollaan olevia koristeita yms. Kokonaisuudessaan decon yhden sivun koko on n.6x6 tuumaa, 1sivu/hlö. Tekoaikaa olisi noin 1viikko/hlö. Aikaisemminkin saa laittaa eteenpäin jos on nopea!=)

Decon kuvaaminen on luvallista, jos jokainen tekijä antaa erikseen omaan sivuun kuvausluvan. Osoitteita ei kuitenkaan saa näkyä kuvissa, ellei ole toisin mainittu. Sivun taakse tulee aina tekijän tiedot ja merkintä siitä, saako kyseistä sivua kuvata. (Teen jokaisen sivun taakse valmiin "kaavakkeen".)

Sidon decon väliaikaisella nauhalla, joten decoa tehdessäsi, saat sivut kunnolla auki ja kunnolla tehtyä oman sivusi. Muista kuitenkin laittaa kaikki sivut takaisin decoon, ennen kuin lähetät sen eteenpäin.

Edit: jokainen decon tekijä ilmoittaa minulle sähköpostilla, kun on laittanut decon eteenpäin postiin.

Pidätän oikeuden ohjeiden muutoksiin.
  1. Arja L. OK!

  2. Ansku OK!

  3. Pianca OK!

  4. Itu

  5. Kirsi

Ei kommentteja: