keskiviikko 2. tammikuuta 2008

3D-kuva- deco


EDIT: Deco on TÄYNNÄ!
Deco lähtee 9.1.2008 postiin.

Aihe on sinällään vapaa, decossa on viisi sivua+kansi.

Eli ensimmäiset 5 halukasta askartelijaa mukaan! Deco etenee samassa järjestyksessä kuin askartelijat ovat ilmoittautuneet. (Edit: toiveita voi kuitenkin esittää) Ilmoittautua voit kommentilla ja maililla: tatipunainen@gmail.com. Laita mailin otsikoksi 3D-kuva -deco ja itse mailiin kirjoita osoitetietosi, mahdollinen blogisi osoite ja mailiosoite. Aion laittaa osoitetiedot decon mukaan kiertämään, joten olisi hyvä jos mukana olisi ainakin myös mailiosoite. Tätä kautta seuraava saa tiedon, jos oman sivun tekeminen viivästyy tms.

Yleisenä ohjeena toivon, että decon sivuja ei päällystettäisi kontaktimuovilla ja nyt 3D-kuvia käytettäessä se on oikeastaan mahdotontakin. Kuvien valinnasta sen verran, että 3 kerrosta on kuvissa ihan maksimi, ettei decosta tule liian paksua. Kokonaisuudessaan decon yhden sivun koko on 6x6 tuumaa, 1sivu/hlö. Tekoaikaa olisi noin 1viikko/hlö. Aikaisemminkin saa laittaa eteenpäin jos on nopea!=)

Decon kuvaaminen on luvallista, jos jokainen tekijä antaa erikseen omaan sivuun kuvausluvan. Osoitteita ei kuitenkaan saa näkyä kuvissa, ellei ole toisin mainittu. Sivun taakse tulee aina tekijän tiedot ja merkintä siitä, saako kyseistä sivua kuvata. (Teen jokaisen sivun taakse valmiin "kaavakkeen".)

Sidon decon väliaikaisella nauhalla, joten decoa tehdessäsi, saat sivut kunnolla auki ja kunnolla tehtyä oman sivusi. Muista kuitenkin laittaa kaikki sivut takaisin decoon, ennen kuin lähetät sen eteenpäin.
Edit: Jokainen decon tekijä ilmoittaa minulle sähköpostilla, kun on laittanut decon eteenpäin postiin.

Pidätän oikeuden ohjeiden muutoksiin.


  1. Anneli OK!

  2. Kassi-Alma OK!

  3. Sanna OK!

  4. Pianca OK!

  5. Heli R.

1 kommentti:

anneli kirjoitti...

Hei. Osallistuisin mielelläni 3d- decoosi. Laitan sähköpostia tulemaan. Hyvää uuden vuoden jatkoa.