maanantai 1. marraskuuta 2010

Kortit samoista materiaaleista

Ideanahan on, että jokainen laittaa osallistujille samanlaiset korttimateriaalit postiin ja viikon aikana tehdään niistä kortti ja julkaistaan se blogissa. Materiaalit lähetetään vuoroviikoin ja osallistujia voisin ottaa 3+minä.

Materiaaleihin voi siis kuulua, korttipohja, leimakuvia tai muita valmis kuvia, 3D-kuvia, kukkia, nauhoja, haaraniittejä tms. Materiaaleja tulisi pääasiassa olla kuitenkin riittävästi yhteen korttin. Oikeastaan mielikuvitus on rajana. Suurin osa saaduista materiaaleista tulisi kuitenkin käyttää. Postimaksut tulee kuitenkin hoitaa niin, että vastaanottajan ei tarvitse lunastaa kirjettä. Jokainenhan kuitenkin vuorollaan lähettää matskuja ja maksaa postimaksut kolmesta kirjeestä. Aikahaarukka tässä olisi noin kuukausi, koska on neljä osallistujaa.

Voitaisiin tehdä niin, että matskut lähetetään maanantaisin ja sunnuntaihin asti on aikaa tehdä ja julkaista kortti blogissaan. Eli tällä kertaa vain blogilliset pääsevät mukaan. Olisi myös toivottavaa, että minulle voisi lähettää maililla linkin korttiinsa, jolloin osallistujat näkevät, millaisia kortteja on syntynyt!=)

Ilmoittautua voit maililla: tatipunainen@gmail.com ja otsikoithan mailisi seuraavasti: kortit samoista materiaaleista. Ja kerro mailissa, nimesi/nettinimi, osoite, mailiosoite ja blogiosoite. Aloitellaan sitten kun kaikki osallistujat ovat löytyneet.;)

EDIT 6/11/2010: VAIHTO ON TÄYNNÄ! ALOITELLAAN HETI ENSI VIIKOLLA (vko 45): LAITAN ITSE ENSIMMÄISET MATERIAALIT MAANANTAIN POSTIIN JA OHJEET MUKAAN!=)

  1. Täti itse
  2. Liisax
  3. Paulette
  4. Sirpa
Tervetuloa mukaan!

1. materiaalit
2. materiaalit
3. materiaalit
4. materiaalit

2 kommenttia:

Paulette kirjoitti...

Minäpä voisin tulla mukaan... Jos saisi sitä myöten intoa kortteiluun:)

Sirpa kirjoitti...

Hei,
minäkin voisin tulla mukaan. En ole aikaisemmin osallistunut tämmöiseen.