torstai 13. elokuuta 2009

Mail Art-vaihto 2

Tervetuloa vaihtoon nro 2 mukaan!

1. vaihtoon ja myös tämän vaihdon osallistujat: kiittäkää saaduista lähetyksistä vaikka mailitse niin lähettäjä tietää että on tullut perille!

EDIT 26.8.09: vaihtoon voi siis vielä osallistua ensi maanantaihin asti!
EDIT 29.8.09 klo 12: vaihto sulkeutuu. Jaan osoitteet maanantaihin mennessä.

Säännöt ovat seuraavat: • vaikka ymmärtääkseni tällaisessa vaihdossa ei kuoreen yleensä laiteta välttämättä mitään sisään, nyt kuoreen voisi sujauttaa kuitenkin ATC-kortin. ATC on siis keräilykortti kokoa 6,35 x 8,89 cm ja itsetehty ja yleensä käsin valmistettu. Kuori voisi olla C6=114x162mm kokoinen.
 • valmista ja koristele siis sekä kuori että ATC itse (kirjekuorihan voi olla myös alkujaan valmis, joka on muutoin koristeltu) sujauta ATC kuoreen
 • lähetä kuori sisältöineen saatuun osoitteeseen. Osallistujia otan mukaan 11+minä. Arvon osoitteet osallistujien kesken.


Mukaan voi ilmoittautua mailitse elokuun loppuun mennessä: tatipunainen@gmail.com, otsikoi mailisi "Mail Art -vaihto 2". Kuoret ja kortit tulisi lähettää uusille omistajilleen syyskuun loppuun mennessä. Lisätietoa Mail Artista sekä ATC-korteista Hiekkaoliivin askarteluarkistosta.

Lisähuomioitavaa vaihdossa:

 • liittäkää kuoreen mukaan lappu, jossa lukee tekijän nimi/nimimerkki
 • kertokaa myös saako kuorta sekä ATC:tä julkaista blogissa, jos blogin omistaa
 • tekijällä on oikeus kieltää tuotoksensa julkaisu ja sitä tulee kunnioittaa
 • jos olette saaneet luvan julkaista kuoren ja kortin, huomioikaa onko pyydetty käyttämään nimen sijaan nimimerkkiä
 • kokonaisia nimiä ja osoitetietoja ei tule julkaista
 • kuvia voi muokata kuvankäsittelyohjelmalla niin ettei osoitetiedot jää näkyviin tai osoitteen voi peittää jo kuvaa otettaessa

Kysymyksiin vastaan mailitse parin päivän viiveellä.

Osallistujat:

 1. Ritu
 2. Nirunaru
 3. Kiti
 4. Anne S.
 5. Leila
 6. Funchal
 7. Saher
 8. Ninnu
 9. Ulla
 10. Täti itse

6 kommenttia:

Funchal kirjoitti...

Voih, minä odottelen vielä ensimmäisen vaihdon lähetystä postilootaani. Tulisipa jo, no aikaa taitaa vielä olla pari viikkoa siihen määräpäivään.

Täti Punainen kirjoitti...

Juu, kärsivällisyyttä vain.=) Laitoin siksi pitkän ajan että kaikki ehtivät varmasti ajallaan tekemään.=)Elokuun loppuun asti on aikaa lähetellä ekan vaihdon lähetyksiä.

annifanni kirjoitti...

Olisi myös kiva saada viesti, että kirje on mennyt perille. Ehkä voisit muistutaa siitäkin.Itse ihmettelen , että onko ollenkaan löytänyt omistajaa.

Ritu kirjoitti...

Tosi kiva, että jaksat taas järkätä tämän vaihdon. Minustakin olisi mukava tietää, onko edellinen kuoreni mennyt perille :)

Täti Punainen kirjoitti...

Olisi tietysti mukavaa, että kaikki ilmoittaisivat että perille tuli. Itse kuitenkin olen huomannut että arki vie niin paljon ajasta että usein jää mailien lähettelykin vähän turhan myöhään, pahoittelen siitä.

Kannattaa kuitenkin seurailla kaverin blogiakin, josko lähetykset olisi postattu sinne, ellette ole kieltäneet julkaisua.

Ulla kirjoitti...

Tulisin mukaan tähänkin vaihtoon,oman kuoreni sain tänään!