torstai 2. lokakuuta 2008

Joulukortit samoista matskuista-vaihto

Tervetuloa mukaan tekemään joulukortteja toisten lähettämistä materiaaleista!

Ideanahan on, että jokainen laittaa osallistujille samanlaiset joulukorttimateriaalit postiin ja viikon aikana tehdään niistä kortti ja julkaistaan se blogissa. Materiaalit lähetetään vuoroviikoin ja osallistujia voisin ottaa 3+minä.

Materiaaleihin voi siis kuulua korttipohja, leimakuvia tai muita valmis kuvia, 3D-kuvia, kukkia, nauhoja, haaraniittejä tms. Materiaaleja tulisi pääasiassa olla kuitenkin riittävästi yhteen korttin. Oikeastaan mielikuvitus on rajana. Suurin osa saaduista materiaaleista tulisi kuitenkin käyttää. Postimaksut tulee hoitaa niin, että vastaanottajan ei tarvitse lunastaa kirjettä. Jokainenhan kuitenkin vuorollaan lähettää matskuja ja maksaa postimaksut kolmesta kirjeestä.

Aikahaarukka tässä olisi noin kuukausi, koska on neljä osallistujaa.Voitaisiin tehdä niin, että matskut lähetetään maanantaisin ja sunnuntaihin asti on aikaa tehdä ja julkaista kortti blogissaan. Eli tällä kertaa vain blogilliset pääsevät mukaan. Olisi myös toivottavaa, että minulle voisi lähettää maililla linkin korttiinsa, jolloin osallistujat näkevät, millaisia kortteja on syntynyt!=)

Ilmoittautua voit maililla: tatipunainen@gmail.com ja otsikoithan mailisi seuraavasti: Joulukortit samoista materiaaleista. Ja kerro mailissa, nimesi/nettinimi, osoite, mailiosoite ja blogiosoite. Ilmoittautumisaikaa on niin kauan, kunnes vaihto on täynnä.

Osallistujat:
  1. Anneli
  2. Hannele
  3. Touhukas
  4. Täti itse

Ei kommentteja: