perjantai 4. heinäkuuta 2008

Hurahdus nukkekotiin...


Tällainen tuli sitten hommattua!=)

Sohvi otti heti omakseen...ainakin melkein...=D Tapetointi yms on seuraavaksi vuorossa. Asukkaita ei ole vielä tiedossa, eikä oikein muutakaan. Pikkuhiljaa siis keräilen ja teen. Suuntaan ajatukset tämän nukkiksen kanssa varmaankin jonnekin vuosien taakse, ei siis mitään nykyaikaisia kalusteita tai muuta.

9 kommenttia:

Elina kirjoitti...

Kummasti muiden nukkekotiblogeja seuraillessa alkaa mietityttämään, että josko sitä minäkin... Itsellä ei kuitenkaan sellaista (vielä) ole. Onnea projektiin!

Kat kirjoitti...

Vau! Hieno! Just tuollaista vanhaa taloa on niiiin ihana alkaa laittamaan. Mulla on haaveissa joku samanmoinen, vanha nukkekoti siis. Sain edellisjouluna lahjaksi vanhan lundbyn ja on sitäkin ihan kiva laittaa. Yks ois kiva jos rakentais ihan itse koko talon...

Onnea projektiin! Pidäthän ajantasalla meidät kiinnostuneet =)

Unknown kirjoitti...

Tervetuloa meihin nukkis-juttuihin(-kin)hurahtaneisiin :)Ihanan mallinen talo muuten.

Anonyymi kirjoitti...

Ihana nukkekoti,itsekin katselin aikani toisten nukkis juttuja..sitten se vei mennessään.
saher

Anonyymi kirjoitti...

Kyllä meilläkin joku kysyi kumpi sitä halusi enemmän? Mutta kyllä se meillä oli Pirpana, joka sitä halusi. Mutta huomaa kyllä että välillä tekisi mieli sisustaa itse sitä - mutta on vain hetken nätisti paikoillaan. Korkeintaan jos illalla laittaa, niin aamulla ennen kun herätään on vielä kasassa.

Ehkä sun täytyy tehdä tosta ullakosta Sohville oma nurkkaus kun näyttää sinne sopivan oikein hyvin :D

Täti Punainen kirjoitti...

Kiitos kommenteista!=)

Mäkin harkitsin ensin ihan alusta asti itsetekemistä, mutta tämä tuli vastaan yhdessä kaupassa ja päätin, että nyt sen ostan kun siitä olen jo kauan haaveillut!

Voipi olla niin että Sohville sisustetaan ullakko kokonaan...=D

Mulla oli muksuna isäni tekemä nukkekoti, jossa oli sähköt ja kaikki. Harmittelin, ettei se ollut tallessa enää... Mutta eiköhän tästäkin ihan hienon saa!

Juu, pidän kaikki blogia seuraavat ajatasalla! Tämä on kyllä nyt ajateltu vuosien mittaan täytettäväksi, joten kovin suuria edistyksiä ei varmaankaan tule kovin nopeasti...

Cecilia kirjoitti...

Oho... sulla onki vähä erilainen asukas nukkekodissa ;=)

Mää olen kans jo pidempään halunnu nukkekotia, mutta en sitte tiedä koska sen hankin!!! Tuo sinun talo näyttää tosi hienolta!!

Tiina

Täti Punainen kirjoitti...

Kiitos!=)
Joo, Sohvi tuppaa omimaan paikan kuin paikan...=D

Nukkis oli mullakin useamman vuoden haaveissa ja nyt sen sitten hankin!=)

Mira kirjoitti...

Kyllä mullekin kelpais tuommoinen asukas mun nukkiksiin :)