tiistai 1. huhtikuuta 2008

Decoilua ympäri vuoden 4/08

Tervetuloa mukaan koristelemaan Tädin värssyt-decoa!
EDIT: deco lähtee liikenteeseen 8.5.08.
Koska kesäaika lähestyy ja on tulossa kaikenmoisia juhlia tarvitaan myös onnittelukortteihin erilaisia värssyjä! Tällä kertaa mukaan mahtuu 10 askartelijaa. 1sivu/hlö. Askarteluaikaa max. 1 viikko. Deco on noin postikorttikokoa.


Kansi näkyy yläpuolella. Jokainen koristelee yhden sivun, jonka jälkeen sivun voi päällystää kontaktimuovilla, jos haluaa ja näkee sen tarpeelliseksi. Ensimmäinen voi aloittaa koristelun heti ohjesivun jälkeen. (Sivut on numeroitu.) Sivun voi koristella oman maun mukaan, mutta sivuun tulee liittää yksi onnitteluvärssy. Värssy voi olla omasi tai joltain toiselta lainattu. Koristelethan sivusi niin, ettet sotke tahi pilaa muiden sivuja.

Deco etenee samassa järjestyksessä kuin askartelijat ovat ilmoittautuneet. (Toiveita voi kuitenkin esittää) Ilmoittautua voi maililla: tatipunainen@gmail.com. Laita mailin otsikoksi Tädin värssyt-deco ja itse mailiin kirjoita osoitetietosi, mahdollinen blogisi osoite ja mailiosoite.


Seuraavan osoitteen saat maililla. Decon saapuminen sekä uudelleen kierrolle jatkaminen tulee ilmoittaa maililla minulle. Näin pysyn hieman kärryillä, missä deconi milloinkin on menossa.

Kun deco kotiutuu, aion kuvata sivut ja julkaista ne täällä blogissani.
Decon värssyjä aion käyttää korteissa, joita annan lahjaksi ystäville ja sukulaisille.

  1. Tanjuska osoite kysytty 12.5.08
  2. DumDum osoite kysytty 16.5.08
  3. Kati osoite kysytty 22.5.08
  4. Maarit osoite kysytty 20.5.08
  5. Orvokki osoite kysytty 29.5.08
  6. Tittiina osoite kysytty 2.6.08
  7. Oliivi75
  8. Peikkotyttö


Nappaa nappi mukaasi, sieltä löydät yleiset ohjeet.9 kommenttia:

Kat kirjoitti...

Haluaisin osallistua tähän värssydecoon =) Tässä mietin, et onkohan sulla mun osoitetta...... voisin joka tapauksessa laittaa sen sähköpostilla :)

Anonyymi kirjoitti...

Voisin kokeilla ensimmäistä decoani. Laitan osoitteen tulemaan. Ja tuo kolmas sivu käy hyvin.

Anonyymi kirjoitti...

Mukaan Värssy decon

Anonyymi kirjoitti...

Tulisin mukaan, yhteystiedot tulossa s-postiin

Anonyymi kirjoitti...

Minäkin tahtoisin mukaan jos pääsen alkupäähän?Ollaan lähdössä ennen jussia reissuun ja takaisin tullaan vasta heinäkuun puoles välissä joten ihan siksi ettei jää mulle lojumaan 3-4viikoksi.

Kat kirjoitti...

Olen matkoilla ma 12.5 - ke 21.5.08 välisen ajan. Jos tämä deco ehtii tässä ajassa niin pitkälle, niin vaihdatko vaikka mun ja seuraavan paikkaa ettei tule turhaan viivytystä reissuni takia?

Anonyymi kirjoitti...

Minpä ilmoittaudun mukaan. :D

Kat kirjoitti...

Moikka! laitoin sulle eilen (tai edellispäivänä.. olen vähän päivistä sekaisin..) sähköpostia, tulikohan se perille? Kyselin seuraavan osoitetta tähän decoon... deco on siis nyt minulla. Jos meneepi orvokille seuraavaksi (kuten listasta ymmärrän) niin mulla on osoite =)

Kat kirjoitti...

Ei ne sun sähköpostit ole tulleet kumpikaan, laitoin kuitenkin jo menemään Orvokille =)