tiistai 18. joulukuuta 2007

Kissa-deco

Olen seuraillut muiden decoilua ja ilmottautunut itsekin muutamiin muiden aloittamiin, jotka lähtevät kiertoon ensi vuoden puolella.


EDIT: Kissa-deco on täynnä! Deco lähti liikenteeseen 21.12.2007

Tästä nyt lähti idea kissa-decoon, johon nyt näin ensimmäiseksi decoksi voisin laittaa vain viisi sivua+kansi. Eli ensimmäiset 5 halukasta askartelijaa mukaan! Ilmoittautua voit kommentilla ja maililla: tatipunainen@gmail.com. Laita mailin otsikoksi Kissa-deco ja itse mailiin kirjoita osoitetietosi.
Yleisenä ohjeena toivon, että decon sivuja ei päällystettäisi kontaktimuovilla ja decon sivuille saa laittaa hieman kohollaankin olevia juttuja, ei kuitenkaan liikaa, että se mahtuisi vielä kuitenkin kirjekuoreen. Kokonaisuudessaan decon yhden sivun koko on 6x7 tuumaa, josta koristelualuetta on noin 6x6 tuumaa ja 1sivu/hlö. Tekoaikaa olisi noin 1viikko/hlö. Aikaisemminkin saa laittaa eteenpäin jos on nopea!=) Decon liikkeellelähtö siirtyy todennäköisemmin ensi vuoden puolelle... (Lisäohjeita tulee mahdollisesti vielä...)

EDIT: Sidon decon väliaikaisella nauhalla, joten decoa tehdessäsi, saat sivut kunnolla auki ja kunnolla tehtyä oman sivusi. Muista kuitenkin laittaa kaikki sivut takaisin, ennen kuin laitat decon eteenpäin!

Edit: Jokainen decon tekijä ilmoittaa minulle sähköpostilla, kun on laittanut decon eteenpäin postiin.


Kissa-aiheisessa Seinäkalenterissani on muuten myös vielä hyvin tilaa...

  1. Tuija OK!

  2. Pirjo OK!

  3. Tanjuska OK!

  4. Selina79OK!

  5. Sarda


4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Minä tulisin mukaan :) Laitan myös sähköpostia, jossa myös blogini osoite.

Minä kirjoitti...

Minä myös tahtoisin mukaan :) Laitan sähköpostia :)

Anonyymi kirjoitti...

mukaan haluun!! Laitan yhteystietoni sähköpostiisi.

Anonyymi kirjoitti...

SArda tahtoo mukaan! Laitan sähköpostia. Mulla olisi blogissani myös yksi deco jos kiinnostaa... ;)