perjantai 27. tammikuuta 2017

Satuja ja Sarinoita

Jahas ja tässäpä tietoisku ensi viikon perjantaina alkavaan uuteen askarteluhaasteeseen.;)

Finnstamperin Sari lähti kyselemään minulta, josko laitetttaisiin askartelut pystyyn otsikon aiheella. Aihe kuulosti hyvin houkuttelevalta, jo nimiemme yhdistämisen kannalta sekä sen kannalta, mitä kaikkea se voisi tuoda tullessaan. Mielikuvitus siis kutakuinkin rajana. 

Noh, jotain suuntaa antavia juttuja kuitenkin yhdessä pohdimme eli ideana on tuunata vanha lastenkirja. Uusi haaste tulee blogeihin (minun ja Sarin) esille aina perjantaisin, 8 viikon ajan. Haasteeseen tarvitset vanhan lastenkirjan, jonka voit ostaa esimerkiksi kirjaston poistomyynnistä tai jos kotoa löytyy nurkista pyörimästä. Sinulla on viikko aikaa hankkia kirja ja viikon päästä alkaa ensimmäinen haaste. Voit poistaa kirjasta jo ylimääräiset sivut, sillä niitä tarvitaan vain 8.

Ajatuksena oli ensin tehdä vaihto keskenämme, mutta sitten aloimme miettiä myös haastetta. Vaihdamme siis Sarin kanssa lopuksi kirjat keskenämme. Ja jos mukana haasteessa olevat haluavat, voimme lopuksi arpoa teille parit, keiden kanssa sitten vaihdatte kirjat.:)

Tähän haasteeseen ei sen koommin tarvitse hankkia mitään uutta vaan kaikki vanha käy ja aiemmin hankittu. Teippiä, liimaa, kyniä, saksia yms voi käyttää. Mitä ikinä keksitkään.

Aloittelemme siis ensi pe 3.2 ja tervetuloa mukaan ja eikun vanhan kirjan etsintään!
Kysymyksiä otamme vastaan varmasti molempiin blogeihin.:)

2 kommenttia:

Hilmukka kirjoitti...

Kuulostaa superhauskalta haasteelta! Laitetaan harkintaan, viikossa luulisi ehtivän meikäläisenkin mukaan :)

Manumiina kirjoitti...

Jään odottelemaan, mitä haasteessa kehittyy...