torstai 12. marraskuuta 2015

Blogi 8 vuotta

Arvonta on päättynyt, voittajaksi selvisi Maca! Onnea!

Heipähei blogikansa!
Havaitsin juuri tänään, että tätä blogia on tullut 9.11. pidettyä yhteensä 8vuotta. Toisina vuosina enemmän ja toisina vähemmän, silti aina kuitenkin jotain on tullut postailtua. Täältä löytyy ihka eka blogimerkintä kun aloitin blogin pitämisen nimenomaan ATC-korttien tiimoilta. Sittemmin aiheet ovat laajentuneet kaikkeen käsillä tekemiseen ja jonkisortin ohjeiden riipusteluun. Joitain askarteluvaihtojakin on vuosien mittaan tullut pidettyä. Kotiosoitteetkin on jo useaan kertaan vaihtuneet, mutta Täti Punainen-blogi on ja pysyy.;) Tässä kohtaa ei voi kun kiittää lukijoista, vaikka välillä tämä onkin enemmän ollut itselle sellainen käsityöpäiväkirja. Mutta kivaa on jos joku on löytänyt joitain vinkkejäkin täältä.
Joten, tämän tiimoilta laitan askartelu/käsityöaiheista arvontaa pystyyn. Jokainen osallistuja kommentoikoon, mistä tänne löysi ja minä vuonna ekan kerran suurin piirtein alkoi lukea blogia.;) Arvontavoitto olkoon vielä salaisuus!;)
Onnea arvontaan! Lisääthän kommenttiosioon myös s-postiosoitteesi niin ei tarvitse kaivella sitä mistään google+ tms.
Ai niin, ja arvonta on voimassa marraskuun loppuun!

6 kommenttia:

Saila kirjoitti...

Oman blogini perustin (Vuodatukseen) aivan noihin samoihin aikoihin kanssasi ja nimenomaan Atc-kortteilun takia. Varmaankin Hiekkaoliivin Atc-vaihtojen kautta olemme tutustuneet :) Minulla on atcsi, jonka takana tiedot: 10.11.2007, "Isukki", 1/2. Melkoisen monta vuotta on mennyt kuin siivillä :D

Kati kirjoitti...

Omat blogini perustin 6.2.2011 (Kaesan käsityöt. Neuleita virkkausta ym.) Toinen blogi Kasun kortit alotin 11.9.2014. Siellä on kortteja ATC ym. Nykyisin enemmän kirjoittelen Kasun kortit-blogia, toinen on jäänyt "unholaan". Tämän sinun blogin löysin varmaan jonkun toisen blogin kautta :D Muutamiin sinun järjestämiin vaihtoin olen osallistunut. kasu70@gmail.com

enkulin käsityöt kirjoitti...

Onnea onnea pitkäaikaisesta bloista. En yhtään muista milloin ja miten tänne blogiisi löysin. Olen ollut seuraajasi kauan kauan. Luulisin, että atc-korttimaailma on meitä yhdistänyt. Minullakin oli Vuodatuksen puolella blogi siihen saaakka kun kaikki kuvat katosivat. Vaihtoihinkin olen osallistunut.

Maca kirjoitti...

Pitkän aikaa olet pitänyt jo blogia! Varmaan olen jonkun toisen blogin kautta päätynyt sivuillesi.Jotenkin on sellainen tuntu, että olemme olleet samassa vaihtohaasteessa. Ja postcrossing on yhteinen harrastus!

Armiida kirjoitti...

Onnittelut. Aloittelin itsekin 8 vuotta sitten bloggaamista. Osan kuvista vei Vuodatuksen sähkökatko ja poistinkin ne tekstitkin, joihin kuvia ei jäänyt.
Eka kerran tulin blogiisi niin kauan sitten, etten muista mistä kautta tänne päädyin. Varmaan jonkun muun blogin kautta. Jo silloin joskus lisäsin blogisi suosikkeihini, joten on helppo piipahtaa katselemassa mitä uutta tänne kuuluu.

Ulriikka kirjoitti...

Oman bloginipidon aloitin vuodatuksessa,ja kyllä aikalailla yhtä aikaa kanssasi.ATC kortteja etupäässä ja minulla on sinun kanssasikin vaihdettuja.ullam2@gmail.com