torstai 23. tammikuuta 2014

Haitarikirja Helmikuu

Tässäpä nyt siis oma haitarikirjani haastetta varten. Jokainen voi siis tehdä omansa tai käyttää valmista.Eikun kirjan tekoon ja eka aihehan ilmestyy 1.helmikuuta klo 6. Aiheet ilmestyvät päivittäin helmikuun ajan aina kello kuusi, ajastettuna.

9 kommenttia:

Vilimarika kirjoitti...

niin, siis montako sivua pitäisi olla? tuleeko se vaihtoon vai omaksi ja onko aiheet toteutettavissa ilman suuria investointeja?

Täti Punainen kirjoitti...

Sivuja voi olla joka päivälle yksi tai aukeama per päivä jos tykkää tehdä laajemmin. Itse teen sivu/päivä. Tämä kirja on tällä haavaa omaksi iloksi, mikään ei tietenkään estä sinua vaihtamasta kirjaasi jonkun bloggaajakamun kanssa. Tämä ei sen suurempia rahkeita vaadi, omaan kirjaani kokoan materiaaleja lähinnä vanhoista lehdistä tai jo olemassa olevista askartelumatskuista. Jokainen tekee omanlaisensa, sen mukaan mitä haluaa/ehtii. Mukavia askarteluhetkiä!

Anneli kirjoitti...

Hei, tämä näyttää hyvältä. Hyödynnetty lehtisivuja näppärästi. Kunhan nyt saataisiin helmikuu äkkiä..... olis kiva koristella jo joku sivu, toki kannen voisin laittaa valmiiksi. Jospa viikonloppuna askartelisi vähäsen.

Täti Punainen kirjoitti...

Innolla itsekin odotan, millaisia sivuja muut saavat aikaan samasta aiheesta kuin itse tekee.;) kannethan tosiaan voi koristaa jo mieleisellä tavallaan.:)

Phedra kirjoitti...

Hei, sin osoitteesi niin myöhään teemakuu osalta jotta lähetys jäi ensi viikkoon mutta tulossa on :)

Anneli kirjoitti...

Haitarikirjasen esivalmistelua jatkettu. Nyt olen jo kansivalmistelut hoitanut. Muutama päivä vielä kunnes projekti jatkuu. Hyvää viikonlopun jatkoa.

Vilimarika kirjoitti...

Tulen mukaan haitarikirjan tekoon. Tein jo vihkon ja kannet valmiiksi.

Täti Punainen kirjoitti...

Kiva kun ootte innostuneet mukaan ja kirjatkin jo valmiina!:)

RaijaAnnikki kirjoitti...

Tein eilen kirjasen-kannetkin mutta vielä ilman koristeluja. Ide kyllä jo mielessä. Odotan kovasti.