keskiviikko 11. syyskuuta 2013

ATC/Joulukalenteri 2013

Tervetuloa mukaan ATC/joulukalenteriin!

EDIT 16.9.13: TÄYNNÄ!

Ideana on, että kaikki osallistujat tekevät 24 ATC-korttia ja lähettävät ne minulle 15.11. mennessä. Minä jaan kortit sitten osallistujien kesken niin, että jokainen saa eri tekijöiltä useamman kortin. Lähetykseen mukaan tulee laittaa valmiiksi postimaksulla ja osoitteella varustettu kirjekuori, jolla palautan muiden tekemät kortit uusille omistajilleen. Tässä toimii jälleen hyvin Helposti-kuoret. Tai jos käyttää postimerkkejä, kannattaa käydä postissa tarkistamassa, että maksut ovat kohdillaan, molemmissa kuorissa. Lähetän kortit uusille omistajilleen 29.11. mennessä.

Korttien aihe on vapaa, mutta toivon sen olevan melko neutraali, jotta ne olisivat kaikille mieluisia.

Tarkoituksena on siis "avata" joulukuussa aina yksi kortti kerrallaan. Näin ollen olisi hyvä, että jokainen kortti olisi sujautettu pieneen kuoreen, jotta kortin näkisi kunnolla vasta silloin kuin olisi tarkoitus. Kuoria ei tarvitse numeroida, mutta ne voi niputtaa 6kpl/nippu, mikäli teet samankaltaisia. Näin jaan valmiit niput osallistujille, joista muodostuu jokaiselle se 24kpl:een kokonaisuus.

Jokainen voi julkaista korttinsa blogissaan (jos sellaisen omistaa, ei ole pakollinen) joko päivittäin tai sitten viikottain.

Mukaan voi ilmoittautua osoitteeseen: tatipunainen@gmail.com, otsikoi mailisi: ATC/joulukalenteri 2013. Otan itseni lisäksi mukaan 4 osallistujaa.


  1. Annitanni kortit tulleet
  2. Sisko kortit saapuneet
  3. Manumiina kortit tulleet
  4. Anemone kortit tulleet
  5. Täti itse kortit valmiit

4 kommenttia:

Tanja kirjoitti...

Mukana! :)

Sisko kirjoitti...

Mukaan!

Manumiina kirjoitti...

Tulisin mukaan, jos vielä mahtuu.

Anemone kirjoitti...

Voisin kanssa tulla mukaan, jos paikka vielä vapaana ??