maanantai 7. maaliskuuta 2011

Arvonta

55 000 kävijää on tullut viikonlopun aikana mittariin, joten lienee pienen arvonnan paikka!=) Palkintona on siis lähinnä paperiaskartelutavaraa sekä ehkä jonkin sortin helmiä.=) Mukaan siis kommentoimalla ja kertomalla, mitä kautta päädyit blogiini!=) Osallistumisaikaa on 14.3. klo 18 asti. Alla kuvaa palkinnosta, helmiä lisään vielä tähän satsiin! Palkinto sisältää siis erilaisia papereita, haaraniittejä, paperikukkia, nalle-leimakuvia, 3 journaling-korttia, valmiiksileikattuja ympyröitä, tyhjiä palapelinpaloja. Kuvaa saa klikkaamalla suuremmaksi.

Ja anonyymit kommentoijat, laittakaa jokin nimimerkki ja sähköpostiosoitteenne näkyville, jolloin mahdollinen voittaja on helpompi jäljittää! Muutoin jätän anonyymit kommentoijat pois arvonnasta...

16 kommenttia:

Tanja kirjoitti...

Googlasin askartelublogit!

Anonyymi kirjoitti...

Jossain toisessa blogissa oli muistaakseni linkki blogiisi :)

Siru kirjoitti...

Korttien väkertelijänä lepuutan itseäni tai etsin kadonneita ideoita surffailemalla muiden väkertelijöiden blogeissa ja niitähän löytyy blogilistalta. Että aina ajan hermolla! Olen vain huono kommentoimaan, kun en ole kauhea hehkuttelemaan.
Sulla on kiva ja mielenkiintoinen blogi, Molla-jutut extrabonus:)

Sanna kirjoitti...
Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.
Manumiina kirjoitti...

En ole ihan varma, mitä kautta olen blogisi löytänyt. Luulisin, että Annen tuplavaihtojen kautta on ensivisiitti tullut. Hyvää jatkoa ja ATC-korttien vaihtelemisiin jatkossakin!

Funchal kirjoitti...

Alunperin luulisin löytäneeni Sinut jonkun toisen kortintekijän sivun linkistä klikaten (onhan nimimerkkisi aikalailla houkuttavan herkullinen). Sen jälkeen hyväksi havaitsin nakittaa linkin sivullesi ihan omaan blogiini, jotta pääsy vilkaisemaan Sinun ja Kissan kuulumisia käy vikkelästi.

Sanna kirjoitti...

Muistelen päätyneeni blogiisi, kun aloin muutama vuosi tutkia netistä, onko suomalaisia askartelijoita netissä. Luultavasti siis löysin tänne jonkun toisen blogin tai sivuston kautta, kun niillä vierailin ja klikkailin kiinnostavan tuntuisia linkkejä. Blogisi ja haasteesi jäivät mieleeni, koska olen aika-ajoin aina käynyt täällä vilkaisemassa!

Saila kirjoitti...

Olisiko ollut jonkun toisen blogin kautta, mutta atc-vaihtojen merkeissä kuitenkin :)

nirunaru kirjoitti...

yhtään en enää muista mitä kautta olen ekan kerran tullut blogiisi, olisko ollut jonkun vaihdon myötä. uskollisena lukijana ja liian harvoin kommentoijana olen kuitenkin siitä asti pysynyt

Romulus kirjoitti...

Käyn täällä aina säännöllisesti korttiaskartelijana katsomassa minkälaisia teoksia olet saanut aikaiseksi sekä ihailemassa kissakuvia :) Olen valitettavasti huono kommentoija, ja pitäisikin parantaa tapani tässä asiassa...

*Piiku* kirjoitti...

Heippa! Osallistun arvontaan :) Löysin blogiisi Papin askartelut blogin linkeistä....

Anne S. kirjoitti...

Onnea kävijämäärästä !! En yhtään muista miten olen ensimmäistä kertaa löytänyt blogiisi, siitä on kauan...Usein täällä kuiteskin vierailen, ja nyt tottakai täytyi pysähtyä jättämään merkintääkin käynnistä ;)

Hely kirjoitti...

Onnea ! Mukaan arvontaan. Tulin tänne jonun blogista en muista mistä.

AnneV kirjoitti...

Hei, toisen blogisi kautta tulin tännekin kurkkimaan :) Kivaa kevään odotusta!

Päivi kirjoitti...

Hei, olen tuo toisena oleva anonyymi kommentoija ja nyt siis nimellä...

Sofiia kirjoitti...

Moii! Onnea kävijämäärästä! Itse päädyin blogiisi, kun kaveriltani kuulin ATC-korttien olemassaolosta vähän aikaa sitten. Asiasta innostuneena googletin "atc vaihto 2011" ja siitä sitten klikkailin itseni blogiisi. ^^