tiistai 21. lokakuuta 2008

5 päivän ATC-haaste

EDIT 20.3.09: "Uusi" haaste!

Tuli ajatus päivittäisestä ATC-haasteesta 5 päivän ajaksi. Kestoltaan haaste ei ole varmaankaan liian pitkä, jolloin kaikki voisivat osallistua, jotka suinkin haluavat.=)

Antaisin aiheen ja mahdollisesti oman korttini esille tähän blogiin aina viimeistään klo 12. Ensimmäisen aiheen+ mahdollisen mallikortin julkaisen 21.3.09, joten mukaan vain kaikki innokkaat! Ainahan en siis itse välttämättä ole juuri sillä hetkellä painamassa julkaisunappia, vaan joudun työni takia ajastamaan postaukset.

Osallistua voisi annettuihin aiheisiin koko ajan sen 5 päivän ajan, mutta mieluusti tietysti seuraavan aiheen ilmestymiseen mennessä. Matti/Maija Myöhäisetkin pääsisivät kuitenkin mukaan, joka aiheeseen jos haluavat.=)

Oman korttinsahan voi siis ensin julkaista blogissaan ja sitten permalinkittää aina annetun aiheen postauksen kommentteihin. Jos tarvitsette permalinkin suhteen apua, voin sitä antaa mailitse: tatipunainen@gmail.com. Ja kysymykset muutenkin haastetta koskien voi laittaa mailitse, otsikoiden sen näin: 5 päivän ATC-haaste.

Tervetuloa mukaan!=)

Nappaa nappi mukaasi!

5paivanatc

Ei kommentteja: