perjantai 12. syyskuuta 2008

Kissakuvahaaste #80: Hassu

Pitkästä aikaa jälleen ajattelin laittaa Sohvin kuvia haasteeseen mukaan. Tässä kuvasarjassa tytsy heittäytyi hassuksi ja osoitti mieltään Bucacat-paketille. Sohvin hengityshenkäys ei ole mitä parhain (varmaankin hammaskiven takia) joten ostin sille Bucacatia eläinkaupasta. Sattumoisin Sohvi sai paketin sittemmin tassuihinsa ja aloitti laatikon piilotuksen, jottei enää mokomaa suuhun tungettaisi... Höpsö kissa!=)


"Mä muuten tuhoan tän laatikon varmasti!!!""No, hö! Ei tää hajoa mihinkään...!""Parempi kun piilotan sen tänne pahvin alle, sieltä sitä ei löydä kukaan..."

Kissakuvahaaste #80

4 kommenttia:

nirunaru kirjoitti...

Hei vaan, lipeä on ostettu http://www.lahtisenvahavalimo.fi/,se on teknistä laatua mutta toimii, apteekista saa puhtaampaa laboratoriolaatua, öljyt ruokakaupasta. Kannattaa ostaa aina halvimmat, tulee paras saippua. Tuoksuja saa esim. luontaistuotekaupoista, pitää olla eteerinen öljy, EI aromaattinen. Ja muistaakseni sinellillä on saippuatuoksun nimellä jotain, en ole käyttänyt. Kanelista saa kanssa ihan hyvän tuoksun. Sellainen kirja kuin Saara Kuha Käsintehtyä saippuaa on lukemisen arvoinen perusteos ja lienee ainut suomenkielinen. Pieni varoituksen sana, tähän jää koukkuun ja kohta kaikki sukulaiset ystävät ja oma huusholli on täynnä itsetehtyä saipppuaa. Lasten hiekkalelumuotit on muuten hauskan näköisiä saippuoina, niin ja piparkakkumuotit ovat kanssa käteviä...:)

Ritu kirjoitti...

Käy hakemassa blogistani pikku tunnustus :) Mukavaa viikonloppua !

Poju ja Tiikeri kirjoitti...

Ymmärretään kyllä ihan täysin miks tommoset tyhmät lääkelaatikot täytyy tuhota tai piilottaa ;)
Toivottavasti sun mami ei löytäny sitä laatikkoo sieltä jemmasta :)

Täti Punainen kirjoitti...

Poju ja Tiikeri: Joo, koetin parhaani mukaan piilotella laatikkoa, mut kyl tuo mami sen sit kuitenkin löysi... -Sohvi-