keskiviikko 13. elokuuta 2008

ATC/joulukalenteri

Tervetuloa mukaan ATC/joulukalenteriin!

EDIT 19.8.08: VAIHTO ON TÄYNNÄ!

Ideana on, että kaikki osallistujat tekevät 24 ATC-korttia ja lähettävät ne minulle 3.11. mennessä. Minä jaan kortit sitten osallistujien kesken niin, että jokainen saa eri tekijöiltä useamman kortin. Lähetykseen mukaan tulee laittaa valmiiksi postimaksulla ja osoitteella varustettu kirjekuori, jolla palautan muiden tekemät kortit uusille omistajilleen. Tässä toimii jälleen hyvin Helposti-kuoret. Tai jos käyttää postimerkkejä, kannattaa käydä postissa tarkistamassa, että maksut ovat kohdillaan, molemmissa kuorissa. Lähetän kortit uusille omistajilleen 21.11. mennessä.

Korttien aihe on vapaa, mutta toivon sen olevan melko neutraali, jotta ne olisivat kaikille mieluisia.

Tarkoituksena on siis "avata" joulukuussa aina yksi kortti kerrallaan. Näin ollen olisi hyvä, että jokainen kortti olisi sujautettu pieneen kuoreen, jotta kortin näkisi kunnolla vasta silloin kuin olisi tarkoitus. Kuoret tulisi numeroida, jolloin korttien vastaanottaja tietää, milloin minkäkin avaa. Jaan kortit niin, että jokainen saa tarvittavat nrot takaisin päin.

Jokainen voi julkaista korttinsa blogissaan (jos sellaisen omistaa, ei ole pakollinen) joko päivittäin tai sitten viikottain.

Mukaan voi ilmoittautua osoitteeseen: tatipunainen@gmail.com, otsikoi mailisi: ATC/joulukalenteri. Otan itseni lisäksi mukaan 5 osallistujaa.


  1. Ritu kortit saapuneet
  2. Stiina
  3. Iitaliini kortit saapuneet
  4. Sari kortit saapuneet
  5. Erja N. kortit saapuneet
  6. Täti itse

Vaihto löytyy nyt myös Joululasta!

3 kommenttia:

Saoka kirjoitti...

Linkki laitettu Joululaan!

marelo kirjoitti...

kiva juttu tää atc-kalenteri, mutta itse en ole niitä ihmisiä jotka tekisivät noita kortteja. Tulisin muuten mukaan, mutta mulla on myös kalenteri joka on suunnattu 2 vuotiaall. Käy vilkaisemassa.

Stiina kirjoitti...

Minullakin on nyt joulukalenteri tekeillä, joten olisi mukavaa jos kävisit vilkaisemassa ja ehkä osallistuisitkin. :)