tiistai 18. maaliskuuta 2008

Tädin Koruvaihto 3/08

IDEA

Tarkoituksena on vaihtaa parin kanssa itse tehty koru. Koru voi olla korvikset, rintakoru, rannekoru tai kaulakoru tms. Jokaisella kerralla koru määritellään erikseen. Täti suorittaa arvonnan, ilmoittautumisajan päätyttyä.

KORU

Kännykkäkoru. Huomioi annetut lisäohjeet! Korut voi olla valmiin tai ihan oman ohjeen mukaan tehty. Tässä tulee käyttää kännykkäkoruille tarkoitettuja valmista koru"narua" (kuvassa).
Tätä "korunarua" saa mm. Villihelmestä.KUKA VOI OSALLISTUA?

Kaikki koruaskartelusta pitävät ja kiinnostuneet voivat osallistua. Blogikaan ei ole pakollinen.Tässä vaihdossa Täti itse myös osallistuu.

AIKATAULU

Jokaisen vaihdon kohdalla aikataulu määritellään erikseen.
Ilmoittautua voi 1.4.2008 klo10.00 mennessä.
Osoitteet jaetaan 2.4.2008 klo 24.00 mennessä.
Koru tulee postittaa ykkösluokassa ja paketoituna asianmukaisesti viimeistään 15.4.2008 mennessä.

KUVAUSLUPA

Jokainen joka osallistuu vaihtoon, antaa samalla kuvausluvan työlleen. Jos omaa työtään ei haluta julkaistavaksi, täytyy se erikseen parilleen ilmoittaa.

ILMOITTAUTUMINEN

Ilmoittautua voi siis osoitteeseen tatipunainen@gmail.com, jokaiseen vaihtoon ilmoittaudutaan erikseen. Yksi ilmoittautuminen ei kata kaikkia vaihtoja.

Otsikoi mailisi: Tädin koruvaihto 3/08. Kirjoita mailiin osoitetiedot, mahdollinen blogiosoite sekä mailiosoite. Mainitse kaksi väriä, joita haluat korussa käytettävän. Kerro myös, pidätkö enemmän kullan- vaiko hopeanväristä. (Tämä ei tarkoita kuitenkaan, että korun tarvitsisi olla juuri kullasta tai hopeasta tehty!)
Esimerkki: Täti Punainen
Punakuja 8
12345 Punamaa
tatipunainen@gmail.com
http://tatipunainen.blogspot.com/
Värit: punainen+vaaleanpunainen, kulta

Täti pidättää oikeuden ohjeiden muutoksiin!
Nappaa nappi mukaasi, sen kautta löydät yleiset ohjeet.

koruvaihto

2 kommenttia:

Iulia kirjoitti...

Mistä saa "valmista korunarua" eli sitä kännykkäkorun matskua? Kuinka pitkä pätkä sitä pitää ostaa?

Täti Punainen kirjoitti...

Eli varsinaista narua ei kai ole (oma ilmaisuni ei ollut kovin selkeä). Tässä siis nyt kuva mallina, jollainen "korunarun" tulisi olla. Sillä on sitten helppoa kiinnittää koru kännykkään.=)