torstai 28. helmikuuta 2008

MAGICAL

Sain tämän itulta ja haluan antaa tämän eteenpäin useammallekin henkilölle...=)

Tämä palkinto on tehty tunnustukseksi atc-korteille, jotka ovat jääneet erityisesti mieleesi. Ehkä ne sisältävät taikuutta ja/tai kauneutta, mutta ainakin luovuutta ja "sen jonkin". Palkinnon saatuasi voit antaa sen halutessasi eteenpäin. Mainitse ja linkitä tällöin tunnustuksen saajien atc-kortit nimeämisen yhteydessä. Palkinto voi tulla kohdallesi useamman kerran.




Haluan siis antaa tämän (mitenkään ketään mihinkään järjestykseen laittamatta!) seuraaville:

Arja L.
Ihastuin hänen Perhosprinsessa korttiinsa, se on todella kaunis! Ajattelin, ettei Arja sitä vaihda, koska se oli niin uniikki ulkomuodoltaan ja muutenkin. Mutta sain sen kuitenkin itselleni... Siitä edelleen kiitos Arjalle!

Kortti avautuu näin...



Nirna

Häneltä olen saanut kaksi korttia, jotak ovat erityisesti jääneet mieleen: Ristikkokissa sekä Muoti. Pidän todella paljon kissa-korteista, koska itsekin omistan yhden elävän söpöliinin. Tämä kortti oli jotenkin erilainen kuin muut, kissa ei nuku kerällä vaan on juuri loikannut jonkin asian perään...=) Ja muoti-kortissa on on mukaan otettu Carrie - muodin edellä kävijä, ja fanitan julkkiksista häntä. Kortti on toteutettu mielestäni kauniisti...





Mimiko

Jälleen kisukortti, mutta niin ihanan vaaleanpunainen ja korttiin on lisätty kisun päiväuni...ja mikäpäs muukaan se olisi kuin lankakerä ja hiirulainen!



Paperi40

Kissa-kortti myös, mutta tässä on se erikoista, että se on tehty vain ja ainoastaan minulle, minun pyynnöstäni. Se on jotenkin söpö, kisunpentuineen kaikkineen. Kortin koristelut ovat hienot, joihin en ihan heti ole törmännyt!




Vikke*


Hänen korttinsa sain ATC-ringin kautta, mutta nyt ollaan vaihdettu muutenkin. Tämä kortti kosketti minua (ylläri ylläri) värimaailmaltaan joten ihanasti...


Kiitos kaikille siis ihkuista korteista!

Olen pahoillani kuvien laadusta...salama osuu välillä pahoihin kohtiin, jolloin kuvakulman joutuu muuttamaan erilaiseksi...

2 kommenttia:

Mira kirjoitti...

Hih, kiitos kaunis :)
Kiitos myös ihanista leimoista, jotka sain tänään.
Kortit lähtee vasta tänään matkaan, jos vaan suinkin pääsen postilootalle vihdoin. On ollut ihan kaamea viikko (naisten vaivoja) muutenkin, nyt lisäbonuksena vielä migreeniä. Jipii.

Anonyymi kirjoitti...

Kiitos tunnustuksesta. Ilo on myös minun puolellani, kun saan ilahduttaa tekeleilläni. :) Jatketaan tästä eteenpäin!!