lauantai 10. marraskuuta 2007

10.marraskuuta 2007
"Isukki" 1/2
(Varattu Sailalle)
2/2 on vapaa


10. marraskuuta 2007Ensimmäisen kerran osallistun Hiekkaoliivin Saturday Surpriseen. Tässä siis tuotokseni, niitä tuli jopa kaksin kappalein.6 kommenttia:

annifanni kirjoitti...

Kaunis.

Tatsi kirjoitti...

Mä tein vähän samantapaisen taustapaperin isälle-teemalla, en oo vaan muistanu ees käyttää :(( ohops. Korttisi on kaunis, kävisi sellaisenaan onnittelukortistakin. Onko tuo sininen ruusu 3d-kuva, vaikuttaisi siltä?

Täti Punainen kirjoitti...

Juups, eli isä-taustapaprun tulostin leivinpaperille (kannattaa olla tarkkana ettei teksti leviä) ja näin sain ihan omanlaisen taustan. Ruusu on myös omasta kuvasta tehty, tosiaankin 3D-kuva. Laitoin niitä matalampia kohotarroja, joten sopii ATC-kortiksi ja miksei oikeaksi onnittelukortiksikin.

Tatsi kirjoitti...

Vai voi leivinpaperille tulostaa, mielenkiintoista. Sellaista läpikuultavaa vellumia mulla kyllä on, mikä on oikein tulostukseen tarkoitettu, mutta tuohan on hyvä idea jos se väri vaan ei kokonaan käsiin jää kun sitä hiukan silittelee. Ja kyllä, kokohan se on ainoa rajoittava tekijä atc-korteissa - sikäli kiitollinen taiteenlaji, että kaikki käy ja on oikein niin kauan kuin mitat täsmää. Hyvä alku sulla, jatka vaan innolla mukana kaikissa haasteissa ja vaihdoissa, niistä sitä saa virkkeitä ja vinkkejäkin kun näkee toisten tekemiä juttuja.

Täti Punainen kirjoitti...

Juup, voi tulostaa, kunhan suoristaa ensin sen kunnolla. Ja antaa sit kuivua rauhassa, ennen kuin siitä tekee jotain...

RaijaAnnikki kirjoitti...

Vautsi,minä tuolloin Annifanni.